Upravljaj Smještajem i Rezervacijama

Novosti

header-itb-berlin-myrent
Uncategorized

MyRent in Berlin 2019

ITB Berlin 2019

We are ready, the real question is, are you?
Come and visit us at ITB BERLIN, test out our smart locks and grab yourself a free trial of MyRent Channel manager and Property management system. Or even score a gigantic discount, but keep that on the down low 😉

It all awaits you at the Hall 6.1, parcel 122!

Still indecisive? It’s still not too late to get ready for the summer season of 2019. And anyway lets face it after trying out alternatives all new and existing users always return to us. Come, meet us and find out why. Grab a coffe with us!

itb-profil02
promohotel-header-myrent
Novosti

Promohotel 2019

Promohotel 2019

Promohotel 2019. – 34. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam održava se u dvorani Žatika od 20. – 23. veljače 2019. godine. Pokriva 4500 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora.

Među mnoštvom izlagača nalazi se i naš štand na kojem možete isprobati pametne brave, MyRent sustav, mobilnu aplikaciju te još mnogo toga!

Srijeda, 20. 2. 2019. / 12:00 – 19:00 h

Četvrtak, 21. 2. 2019. / 10:00 – 19:00 h

Petak, 22. 2. 2019. / 10:00 – 19:00 h

Subota, 23. 2. 2019. / 10:00-17:00 h

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

promohotel-map-myrent

Naša ekipa vas spremno očekuje, istražite sve što vas zanima. Kako bi ostvarili popust na sajmu, pitajte ih kodno pitanje iz posljednjeg newslettera!

Posjetite nas u Poreču

myrent popis sajmova 2/3 2019
Novosti

Sajmovi u veljači i ožujku 2019

Jeste li spremni?

Do turističke sezone još ima vremena, ali pripreme su u punom jeku. Zato nas posjetite na sajmovima u veljači i ožujku! Saznajte sve što vas zanima i više!

Oglašavanje na više od 150 booking portala, pametne brave, financije, profesionalne instant booking web stranice i još mnogo toga, sve na jednom mjestu.

 Uhvatite zadnji vlak i ne dajte babi s kolačima da Vam pobjegne!

 • ADRIA GASTRO SHOW SPLIT 06.02. – 09.02. 2019 Spaladium arena

 • PROMOHOTEL POREČ 20.02. – 23.02.2019 Sportska dvorana Žatika

 • ITB BERLIN 06.03 – 10.03.2019 Messe Berlin

 • DANI UHPA-e VINKOVCI 21.03. – 23.03.2019

Želite znati dali se brave mogu ugraditi na vaša vrata?
Slikajte vrata, ponesite slike, naš tim odgovoriti će na sva Vaša pitanja na licu mjesta.

Vaše poslovanje zahtjeva procese koji još ne postoje?
Ne brinite, MyRent sustav ih već vjerojatno posjeduje, a ako i ne razvit ćemo ih za vas!

Posjetite naš štand i šapnite nam ” Koliko je 45 dana? “ kako bi biste ostvarili dodatni popust na pametne brave, MyRent Channel Manager i razvoj profesionalnih web stranica.

myrent channel manager casamundo connection
Channel Manager, Newsletter

Casamundo Certificirana veza

Službena veza za Hrvatsku!

Casamundo certificirana veza je uspostavljena, od sada spajajte svoje apartmane dvosmjernom vezom te stvarajte oglase za svoje smještajne jedinice direktno kroz MyRent.

Oglasi
Dostupnost
Rezervacije
myrent-channel-manager-ribbon
myrent channel manager casamundo icon

Casamundo upravlja portfoliom od preko 700.000 smještajnih jedinica u cijeloj Europi i Sjedinjenim Državama te ga to čini jednim od vodećih europskih platformi na tržištu iznajmljivanja smještaja.

MyRent posjeduje jedinu službenu vezu s Casamundom u Hrvatskoj!

myrent channel manager airbnb cancellation
Ažuriranje, Channel Manager

AirBnB – Nova politika otkazivanja 2018.

Airbnb omogućuje domaćinima da odaberu između tri standardizirane politike otkazivanja rezervacija (fleksibilne, umjerene i stroge) koje se provode kako bi se zaštitili i gosti i domaćini. Stroga politika otkazivanja dijeli se još dodatno na Strogu, Super Strogu 30 dana i Super Strogu 60 dana te novo dodanu Strogu  s periodom oprosta.

myrent channel manager airbnb cancellation ribbon 02
100% povrata novca unutar 48h od rezervacije i 14 dana prije check-ina.
Za puni povrat troškova smještaja, otkaz mora biti izvršen u roku od 48 sati od rezervacije i najmanje 14 dana prije checki-na po lokalnom vremenu (ili 15:00, ako nije navedeno) na dan check-ina.
myrent channel manager airbnb cancellation ribbon 01
50% povrata novca do 7 dana prije check-ina.
Za 50% povrata novca, otkaz se mora izvršiti 7 punih dana prije check-ina po lokalnom vremenu (ili 15:00, ako nije navedeno), inače nema povrata.

Ukoliko ste imali postavljen striktnu politiku otkaza rezervacije te niste uvodio nikakve promjene,automatski će vam sada politika otkaza registracije biti ažurirana na novu verziju.

Izvor: AirBnB Cancellation Policies

https://www.airbnb.com/home/cancellation_policies

myrent tocka na i
Novosti, Poslovni mediji

MyRent vlasnicima apartmana prihode povećava barem za trećinu

Poslovni portal Točka na i objavio je članak o MyRent-u, zavirite iza zastora i saznajte više o ljudima koji stoje iza MyRent-a.

Tvrtku MyRent pokrenula su 2015. braća Neven i Davor Palčec. Riječ je o cjelovitom, integriranom i automatiziranom sustavu za vođenje privatnog smještaja. Incijalno je bio namijenjen agencijama i malim iznajmljivačima, ali mladi poduzetnici razvili su i verziju za hotele.

“Mi smo alat za agencije koji sadržava sve elemente koji im trebaju u poslovanju: veze s booking portalima, sinkronizaciju rezervacija, prijavu gostiju, financijski modul, online naplatu, web stranicu…“, tumači Neven Palčec, direktor tvrtke.

myrent-auto-prices-header
Ažuriranje, Channel Manager

Automatske cijene

Gotovo je!

Otkucalo je bdjenju nad cjenicima i ručnim izmjenama cijena i minimalnog vremena boravka. Automatska kontrola cijena je stigla! Od sada, MyRent automatski korigira vaše cijene i minimalno vrijeme boravka, kako bi popunio prazne dane u vašem kalendaru.

Pokrpajte si rupe u kalendaru,
ne dopustite rezervacijama da vam procure!

myrent-auto-prices-section05

Euro više, cent manje!

Popunite svoje smještajne jedinice i pokrpajte rupe u kalendaru. MyRent automatska kontrola cijena daje vam mogućnost pametnog upravljanja cijenama. Nakon incijalne uspostave, sustav radi potpuno autonomno (namjesti i zaboravi). Dizanje, spuštanje prodajnih cijena za postotak ili određen iznos sustav odrađuje za vas.

myrent-auto-prices-section01

Vrijeme je novac, a ne prodanim vremenom gubite novac. Zato prepoznajemo potrebu za punim kalendarom i trudimo se pomoći vam popuniti svaku sekundu vašeg dragocjenog kalendara rezervacijama.

myrent-auto-prices-section02

Primjenom automatske kontrole cijena MyRent sustav prepoznaje rupu u kalendaru. Kako se približava slobodni dan koji je potrebno popuniti sustav počinje smanjivati cijenu za iznos koji ste Vi prethodno odredili (npr. -10%), za periode koje ste odredili (npr. 1 dan ili 1 sat).

myrent-auto-prices-section03

Kako slobodan dan prilazi kraju rezervacijskog roka, sustav otvara last minute mogućnost rezervacije te prilagođava cijenu smještajne jedinice.

myrent-auto-prices-section04
auto-prices-section09

Minimum stay. Zašto? Kako?

myrent-auto-prices-section07

Sustav automatski prepoznaje dane koji su ostali slobodni, ukoliko je grupa dana manja od minimalnog vremena boravka predviđenog za taj termin sustav će automatski promjeniti minimalno vrijeme boravka tim danima kako bi odgovaralo rupi u vašem kalendaru.

myrent-auto-prices-section08

Jedino ručno mijenjanje koje vam sada ostaje je mjenjanje brzina za volanom vašeg limenog ljubimca!
Ali to je užitak…

Za sva pitanja slobodno kontaktirajte našu iskusnu korisničku podršku koja će vam rado pomoći.

 

myrent-fos-header
Newsletter, Novosti

Kupujmo Hrvatsko 2018

FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA

Poštovani, pozivamo vas da nam se pridružite na specijaliziranoj akciji “KUPUJMO HRVATSKO”. Predstavljati ćemo naša inovativna rješenja iz područja turizma kao što su pametne brave, foto prijava gostiju, channel manager sa certificiranim vezama prema portalima poput booking.com-a, Airbnb-a, HomeAway-a te ostalih. Veselimo se vašem dolasku!

Termini održavanja sajma:

 • Utorak 06.11.2018. 9:45-19h
 • Srijeda 07.11.2018. 9:45-18h

Tema sajma:

Cilj projekta je educirati i osvijestiti širu javnost o važnosti kupovanja hrvatskih proizvoda te kanaliziranja proizvoda i usluga prema turističkom gospodarskom sektoru kako bi se otvorila mogućnost veće suradnje te sinergijskim učincima povećala konkurentnost hrvatskog gospodarstva i ubrzao gospodarski rast.

PRISUSTVOVANJE SAJMU U POTPUNOSTI JE BESPLATNO!
Dođite, posjetite nas u kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma.

myrent-horeca-adria-header
Newsletter, Novosti

Horeca Adria 2018

Presretnite nas u Opatiji na sajmu Horeca Adria!

Poštovani, pozivamo vas da nas posjetite u sklopu sajma Horeca Adria. Ove godine ćemo predstavljati naša inovativna rješenja iz područja turizma kao što su pametne brave, foto prijava gostiju, channel manager sa certificiranim vezama prema portalima poput booking.com-a, Airbnb-a, HomeAway-a te ostalih. Veselimo se vašem dolasku!

Termini održavanja sajma:

 • Četvrtak 08.11.2018. 10-18h
 • Petak 09.11.2018. 10-18h
 • Subota 10.11.2018. 10-17h

Tema sajma:

Sajam je namijenjen hotelijerima, vlasnicima pansiona, vila i apartmana, ugostiteljima, restoraterima, investitorima te arhitektima i projektantima, koji žele na jednom mjestu vidjeti sve novitete vezane za opremanje turističkih objekata

Na sajmu izlažu najvažniji proizvođači i distributeri opreme, uređaja i namještaja iz Hrvatske i regije s kompletnim asortimanom opreme za objekte u turizmu, od hotelske sobe, pa sve do profesionalne kuhinje.

Vodeći proizvođači i distributeri ovdje će predstaviti najnovije uređaje, tehnologiju i trendove, od kojih će mnogi po prvi puta biti predstavljeni hrvatskom tržištu. HoReCa Adria mjesto je na kojemu se može vidjeti oprema svih raspona kvalitete koja odgovara najširem spektru potreba pri investicijama i opremanju u turizmu.

myrent-design-district-header
Newsletter, Novosti

MyRent – “Istra days” 2018

MyRent - Istra days

Poštovani u sklopu sajma Design District MyRent se vraća u Istru našim dragim Istrijanima. Otkada se nismo vidjeli MyRent smo povezali sa stotinjak novih portala među kojima su Expedia, Homeaway, Airbnb, Booking.com te mnogi drugi. Također smo razvili nove mogućnosti poput foto prijave gostiju te pametnih brava koje se povezuju sa booking portalima.

 

Dođite, posjetite nas 17.11. u 17:30h u staroj tvornici duhana Rovinj.

Termini predavanja na sajmu:

Subota 17.11.2018. 17:30-19:30h MyRent Istra day

Nedjelja 18.11.2018. 10-18h MyRent predavanje

Nedjelja 18.11.2018. 10-18h MyRent radionica

Tema predavanja na sajmu:

 • jednostavno upravljanje apartmanima, malim hotelom, hostelom

Teme radionice na sajmu:

 • Upravljanje rezervacijama
 • Izrada ispravnih računa u turizmu
 • Sinkronizacija booking portala cijena i rezervacija
 • Kako koristiti booking engine: vlastiti gosti