Upravljaj Smještajem i Rezervacijama

Traumferienwohnungen

traum webŠto je Traumferienwohnungen?

Sve je počelo stanom na jezeru Ammersee u vlasništvu Sebastianove majke. Sebastian joj je želio pomoći da iznajmi smještaj za odmor putem interneta. U isto vrijeme, dok je bio na sveučilištu, Nicolaj je pomogao svojoj obitelji na Lüneburg Heathu da stanove iznajmljuju online. 2001. godine, njih dvoje su se zajedno udružili na tržištu smještaja za odmor. Ideja je bila stvoriti online tržište koje će sadržavati mnoge apartmane i kuće za odmor u regiji, i tada se rodio “Traum-Ferienwohnungen”.

Traumferienwohnungen – dio @Leisure Group, jedna od vodećih tvrtki na europskom tržištu kada je u pitanju smještaj za odmor, a uključuje kuće za odmor, parkove za odmor i apartmane. Udruživanjem snaga s @Leisure Group, zajedno rade na novim prilikama za rast u budućnosti – na nacionalnoj i globalnoj razini.

Do ovog trenutka nije postojalo specijalizirano tržište za goste i iznajmljivače. To se promijenilo s dolaskom novog tržišta – Traumferienwohnungen. Od tada koriste svoje opsežno znanje o industriji i jedinstvenu industrijsku mrežu posebno za investitore i iznajmljivače nekretnina za odmor.

Zašto odabrati Traumferienwohungen?

Traumferienwohnungen je jedna od vodećih online booking platformi u Europi. Vlasnicima smještaja pruža jednostavnost, sigurnost, efikasnost kao i odličan omjer cijene i kvalitete. Kao jedan od vodećih booking portala, omogućuje vam da smještaj ponudite široj publici, te da u samo par koraka gosti diljem Europe mogu pronaći vaš smještaj. Statistike nam govore da broj rezervacija koje dolaze putem platforme Traumferienwohnungen svake godine raste i sigurni smo da ćemo taj rast vidjeti i iduće godine.

Zašto i kako povezati myRent i Traumferienwohnungen?

  • Zato što myRent nudi službenu dvosmjernu vezu.
  • Sinkronizacija u realnom vremenu i content push.
  • Trenutno ažuriranje cijena, dostupnosti, sadržaja, fotografija i restrikcija.
  • Anualni model naplate za svaku jedinicu.
  • Uključivanje / isključivanje jednim klikom.
  • Upravljanje s jednog mjesta.
  • Imati će te više rezervacija.
  • Biti će te oglašeni na cijeloj.
  • Sve oglase koji još nisu na Traum-u možemo kreirati iz myRent-a i obrnuto.

Za bilo kakvu pomoć, myRent tim vam stoji na raspolaganju.
Slobodno nas kontaktirajte putem maila info@my-rents.com.