Upravljaj Smještajem i Rezervacijama

Agencije

Najbolje poslovno rješenje za

turističke agencije

MyRentov jedinstveni sustav je posebno krojen za turističke agencije kako bi im usavršio i olakšao posao u digitalno doba. Sustav je razvijen nakon duge i predane suradnje s turističkim agencijama kroz dugi niz godina. Bazirano na cloud tehnologiji, sustav je korisnicima dostupan 0-24h, neovisno o vikendima, blagdanima i slično. Svaku zapreku ili komplikaciju na koju smo naišli kotistili smo kao vrijedno iskustvo kako bismo usavršili svoj sustav. Pokrili smo sve potrebe turističkih agencija kako bismo našim klijentima kroz naš sustav omogućili da vode sposobne i profesionalne turističke agencije, i ponudili potpunu automaizaciju njihovog poslovanja.

Klijenti danas rezerviraju svoje odmore i noćenja iz udobnosti svog kauča, bilo računalom ili telefonom, a MyRentov glavni cilj je da Vi kao agencija sjedite na tom kauču s njima, klijentima nikad bliže, nikad brže dostupni, nego sada!

pms-animated

CHANNEL MANAGER

MyRentov Channel Manager sustav posebno je namjenjen turističkim agencijama, i daje vašim oglasima priliku da budu svagdje u svakom trenutku, bez potrebe da agenti napuštaju udobnost ureda svoje turističke agencije!

Oglašavajte se na više od 150 booking portala, uključujući najveće kanale kao što su Booking.com, HomeAway, AirBNB, Expedia, i mnogi drugi. Naš sustav ne sinkronizira samo cijene i dostupnost, nego i sav sadržaj oglasa, kao što su slike, opisi, karakteristike, i slično.

PROPERTY MANAGEMENT SUSTAV

Naš Property Management sustav pokriva sve Vaše potrebe u svakidašnjem poslovanju i nudi vam dvije razine modula – osnovni moduli i napredni moduli; svaki od kojih je razvijen u suradnji s našom velikom zajednicom klijenata – iznajmljivača i čestih gostiju. Svi dijelovi sustava su u potpunosti prilagodljivi Vašim željama i potrebama! Osnovne i napredne module možete kombinirati po želji, a svi moduli povezani su putem MyRentove API konekcije, kako bismo Vam mogli omogućiti kakvo god podešavanje Vam bude potrebno.

pms-animated
iphone-blank-screen

E-VISITOR

FOTO PRIJAVA

MyRent nudi niz jedinstvenih sadržaja, jedan od kojih je mogućnost prijave Vaših gostiju na najjednostavniji način – fotografiranjem svog Nacionalnog Identifikacijskog Broja (NIN), koji se može naći na dnu pozadine osobne iskaznice ili pri dnu identifikacijskog lista putovnice. Ono što je najbolje kod takvog načina prijave je što su nas svi dosadašnji klijenti obavjestili da cijeli proces prijave gostiju nikad ne traje više 3 sekunde!

FINANCIJE

Financijski modul za agencije sadržava sve što je jednoj ozbiljnoj turističkoj agenciji potrebno za glatko i jednostavno poslovanje, te oslobađa vrijeme da se posvete onome što je najbitnije – proširivanju svoga kruga klijenata i osiguravanja da su njihovi oglasi vrhunski!

Ovaj modul se također povezuje s našim Channel Manager i rezervacijskim sustavom, što znači da je sve u potpunosti automatizirano, a život i posao agenata jednostavan i miran.

Finances
statistics-stock

STATISTIKE

Zbog načina na koji smo strukturirali MyRentov modul za prikupljanje statistika, budućnost Vašeg posla postati će sve samo ne upitna! Pregledajte sve analize i statistike Vašeg poslovanja do sada, i koristite te informacije kako biste donosili sigurne i pametne odluke oko budućnosti.

MyRentov program generira statistike o dosadašnjim rezervacijama, otkazima rezervacija, potvrdama rezervacija, plaćanjima, avansima, sezonskim rezervacijama, te mnogim drugim bitnim faktorima. Statistike je moguće generirati za svaku razinu, od cijele agencije do svake jedinice zasebno, i te statistike iskoristite kako biste napravili nepogrešive strategije vašeg daljnjeg poslovanja, kratkotrajno i dugotrajno.

“Onaj koji ne zna okrenuti se i pogledati odakle je došao nikada neće stići do svoga odredišta.”

– Jose Rizal

CRM

Sustav upravljanja odnosa s klijentima

MyRentov Channel Manager sustav kao osnovni dio sučelja sadržava CRM, sustav za Upravljanje odnosa s klijentima, što znatno olakšava kontakt i poslovanje s partnerima, klijentima, i gostima. Upravljajte ugovorima s vlasnicima, e-Visitor prijavama, i ostalim, na način na koji do sada niste iskusili!

“Kako to?”

– Vojko Vrućina
standing-offer-pic
BEZ TROŠKOVA, OBVEZE I RIZIKA

ISPROBAJTE MYRENT POTPUNO BESPLATNO NA 45 DANA!

tech-support

za bezbrižno poslovanje

premium tehnička podrška

Sve naše klijente tretiramo jednako, uz prisan pristup i stalnu dostupnost, i agencije nisu ništa drukčije tretirano. Naš tim visoko obrazovanih stručnjaka biti će Vam na raspolaganju 12 sati dnevno. Vodite svoj posao bezbrižno, a nama prepustite brigu o tehničkim stvarima koje nisu važne za vaš posao iz dana u dan.

Naši agenti svoje daljnje obrazovanje dobivaju kod nas, te nudimo konstantno savjetovanje našim agentima, tako da mogu riješiti svaki problem na koji naiđete, i to u što kraćem roku.

Vlasnički portal

Ponudite svojim klijentima i partnerima uvid u Vaše poslovanje, ili im pružite priliku da upravljaju manjim detaljima svojih jedinica, tako da se možete više posvetiti svojoj firmi na razini cjelokupnog poslovanja!

Portal za goste

Portal za goste osmišljen je kao platforma za dijeljenje svih potrebnih korisničkih informacija između vlasnika i gosta. S ovim modulom Vaši gosti mogu lakše doći do vaših kontakt informacija ili detalja o vašim jedinicama, kao i mogućnost da sami preuzmu svoje račune. Također možete čavrljati s gostima i provjeriti trebaju li im još kakve informacije ili pomoć.

myrent-guest-portal-04

Vaša vlastita web stranica

Svi u MyRentu smo itekako svjesni da je za profesionalan izgled Vaše agencije kvalitetna web stranica ključna, te Vam stoga naš tim stručnjaka nudi u potpunosti podesivu web stranicu, dizajniranu od strane stručnjaka, prema Vašim specifikacijama, kako bi pokrila sve potrebe Vaše agencije.

U nastavku pogledajte neke od stranica koje smo napravili za naše dosadašnje klijente, i saznajte kako možete doći do svoje!

Neka od naših remek-djela

Web Stranice naših klijenata

22 Estates
22-estates-screen
Cro Wonder
cro-wonder-screen
My Luxoria
my-luxoria-screen
Odette Apartments
odette-apartments-screen
Orgon Luxury Croatian Villas
orgon-luxury-screen
Villa Valis
villa-valis-screen
VIP Holiday Booker
Vip-Holiday-Booker-screen

VOLITE ONO ŠTO RADITE I RADITE ONO ŠTO VOLITE

MYRENT ĆE SE POBRINUTI ZA SVE OSTALO

myrent-uhpa-01
myrent-omh-01
myrent-fos-01
myrent-travelife-01
myrent-vrma-01
myrent-ccu-01

BOOKING KANALI

PONOSNI SMO ŠTO RADIMO SA

MyRent rezervacije, zatvoreni kalendari, tečajevi valuta i još mnogo toga dijeli se sa svim ovim portalima i još mnogim drugim!

myrent channel manager booking
myrent channel manager airbnb
myrent channel manager home away
myrent-channel-manager-trip-advisor
myrent channel manager 9flats
myrent channel manager atraveo
myrent channel manager only apartments
myrent channel manager expedia
POTREBAN VAM JE PRODAJNI KANAL KOJI SE NE NALAZI NA LISTI?

POVEZAT ĆEMO VAS SA BILO KOJIM KANALOM PO VAŠEM IZBORU!

Javite nam se