Čistaćice

PMS

Čišćenje

cleaning-header

U iznajmljivačkom se poslu često najjednostavnije i najosnovnije stvari poput čišćenja znaju previdjeti, čak i kod profesionalnih pružatelja property management usluga. No myRent te stvari shvaća jednako ozbiljno kao, na primjer, sinkronizaciju kalendara i fiskalizaciju. Baš zbog toga se u myRentovoj aplikaciji nalazi cijela sekcija posvećenja isključivo čišćenju. Na poslijetku, čist apartman je garancija za dobre recenzije, a dobre recenzije neminovno dovode do više gostiju.

Rasčistimo sve!

Funkcioniranje čišćenja u myRent aplikaciji

Čišćenje i održavanje je bitno svakom iznajmljivaču, a uz sve drugo na što morate misliti, znamo da uspješno organiziranje i nadziranje čišćenja Vašem poslovanju mnogo znači. Baš iz tog razloga, myRent sadrži cijeli spektar alata posvećenih čišćenju i održavanju, kako bi Vaš posao bio što jednostavniji, te Vam omogućio više vremena za koncentrirati se na Vama važnije aspekte i ciljeve u poslu.

Korak Prvi

Pristupanje sekciji za čišćenje

Poprilično smo svjesni koliko je ovaj korak jednostavan, no čak i naš tim korisničke podrške katkad zna previdjeti one najjednostavnije stvari baš zato što ih smatramo prejednostavnima. Zato smo odlučili Vam radije pokazati kako pristupiti sekciji, zlu netrebalo, kao što je prikazano na slikama desno. Bolje spriječiti nego liječiti, zar ne?

https://www.youtube.com/watch?v=02Mt_H7GUWk
myrent_menu_screen_cap_housekeeping

Korak drugi

Sekcija za čišćenje

Dobrodošli u sekciju za čišćenje i održavanje. Kao što možete primjetiti i sami, postoji pregršt mogućnosti na Vašem raspolaganju, kao što su obavještavanje Vaših čistača o potrbnom čišćenju, zahtjev za provjeru jedinice, ili zahtjev za donijeti čistu ili odnijeti prljavu posteljinu. Vaša ekipa čistača (oni s korisničkim računima za pristup Vašem myRentu, tojest), će biti odmah obavješteni kada, gdje i ako je potrebno čišćenje.

myrent_housekeeping_screen_cap_basic

Korak treći

Zahtjevi na objektu

Kao vlasnik objekta ili ovlaštena agencija, možete postavljati zahtjeve za provjeru, čišćenje, promjenu posteljine, i slično, ali također imate mogućnosti ovlastit Vaše čistače i čistačice za pristup myRent aplikaciji, te putem svog pristupnog računa, oni su u mogućnosti označiti objekte koje je potrebno provjeriti ili počistit, kao i objekte koji su počišćeni, ili ukoliko je bilo što drugo potrebno učiniti na tim objektima.

S myRentom, čišćenje i održavanje nikada nije bilo lakše!

housekeeping_dropdown_menu
myrent-uhpa-01
myrent-omh-01
myrent-fos-01
myrent-travelife-01
myrent-vrma-01
myrent-ccu-01
BEZ TROŠKOVA, OBVEZE I RIZIKA

ISPROBAJTE MYRENT POTPUNO BESPLATNO NA 45 DANA!

BOOKING KANALI

PONOSNI SMO ŠTO RADIMO SA

MyRent rezervacije, zatvoreni kalendari, tečajevi valuta i još mnogo toga dijeli se sa svim ovim portalima i još mnogim drugim!

myrent channel manager booking
myrent channel manager airbnb
myrent channel manager home away
myrent-channel-manager-trip-advisor
myrent channel manager 9flats
myrent channel manager atraveo
myrent channel manager only apartments
myrent channel manager expedia
POTREBAN VAM JE PRODAJNI KANAL KOJI SE NE NALAZI NA LISTI?

POVEZAT ĆEMO VAS SA BILO KOJIM KANALOM PO VAŠEM IZBORU!

Javite nam se

[contact-form-7 id=”5042″]
hr
en_US de_DE it_IT es_ES fr_FR hr