Upravljaj Smještajem i Rezervacijama

MYRENT

RENTALS UNITED

MyRent je službeni partner tvrtke Rental United i kroz MyRent možete promijeniti sve pojedinosti. To znači da MyRent kontrolira sve što se sinkronizira kao što su: cijene, kalendari, slike, opisi, pogodnosti, otkazne politike itd. S myRent i Rentals United dobivate najbolje od oba svijeta.

Uz Rentals United, MyRent može stvoriti i proslijediti vašu nekretninu na više od 60 rezervacijskih portala u potpunosti automatski. Sve što trebate učiniti je održavati svoj profil u MyRentu, a sve ostalo u potpunosti je automatizirano. Bez brige, bez stresa, bez gubljenja vremena, bez pogrešaka s MyRentom & Rentals Unitedom.

2019. godine, Rentals United je izdao ovu opsežnu knjižicu od 30 stranica, koja se bavi uvodom u online distribuciju turističkih smještaja. Bacite oko, obzirom da je puna korisnih informacija koje vam mogu pružiti ona rješenja koja tražite, ili dodatne informacije o tome kako reklamirati svoje objekte za najam.

Samo kao napomena, knjižica je na engleskom jeziku.

SINKRONIZACIJA KALENDARA

INSTANTNO AŽURIRANJE SA SVIM VODEĆIM BOOKING PORTALIMA

SINKRONIZACIJA CIJENA

DEFINIRAJTE SVE CIJENE NA JEDNOM MJESTU

UVOZ REZERVACIJA

SLATKO SPAVAJTE, MI ĆEMO SE BRINUTI O VAŠIM REZERVACIJAMA

rentals-united-animated-svg

The Process

MyRent & Rentals United su sljedeća generacija softvera za iznajmljivanje odmora specijaliziranih za distribuciju. Koristite našu moć kako bi uštedili i do 20 sati tjedno. Raznolikost i distribucija oglašavanjem na 60 globalnih i specijaliziranih web-lokacija , uključujući vodeće web stranice najam smještajnih jedinica za odmor, hotelske rezervacije i platforme za  veleprodaju rezervacija. Vaši apartmani bit će vidljivi u cijelom svijetu , za više +250 milijuna putnika

Ovakav način povezivanja uistinu štedi puno vremena i automatizira promociju vaših smještajnih jedinica. Ne samo to, brina izvođenja izmjena i ažuriranja ključni su za uspješno poslovanje. Budite ispred svoje konkurencije s MyRent & Rentals United-om, uštedite vrijeme i povećajte zaradu.

MyRent i Rentals United mogu stvoriti, proslijediti, ažurirati i preuzeti sve podatke s 60 + portala širom svijeta. Upravljamo: slikama, opisima, cijenama, kalendarima, rezervacijama itd.

To je lako. U MyRentu možete postaviti sve informacije o svojim smještajnim jedinicama. MyRent zna što gurnuti gdje i lako može pratiti promjene. Dakle, postoji samo jedno mjesto na kojem možete promijeniti i upravljati svojim poslovanjem tako da ne morate ništa ponovno upisivati.

SINERGIJA

S RENTALS UNITEDOM SINKRONIZIRAMO

DOSTUPNOST
REZERVACIJE
CIJENE
POPUSTI
OPĆI DETALJI
OPISI
SLIKE
DODATNI SADRŽAJI
UPUTE ZA DOLAZAK
POLITIKA OTKAZA
CHECK-IN DETALJI
CHECK-OUT DETALJI
UDALJENOSTI
NAČIN PLAĆANJA
SIGURNOSNI POLOG
POLOG
BEZ TROŠKOVA, OBVEZE, RIZIKA

ISPROBAJTE MYRENT POTPUNO BESPLATNO 45 DANA!

PRODAJNI KANALI

PONOSNI SMO ŠTO RADIMO SA

MyRent rezervacije, zatvoreni kalendari, tečajevi valuta i još mnogo toga dijeli se sa svim ovim portalima i još mnogim drugim!

myrent channel manager booking
myrent channel manager airbnb
myrent channel manager home away
myrent-channel-manager-trip-advisor
myrent channel manager 9flats
myrent channel manager atraveo
myrent channel manager only apartments
myrent channel manager expedia
POTREBAN VAM JE PRODAJNI KANAL KOJI SE NE NALAZI NA LISTI?

POVEZAT ĆEMO VAS SA BILO KOJIM KANALOM PO VAŠEM IZBORU!

javite nam se!