Upravljaj Smještajem i Rezervacijama

CHANNEL MANAGER

DVOSMJERNA VEZA

Ručni unos rezervacija i njihovih sadržaja stvar je prošlosti s našom dvosmjernom vezom. Postignite potpunu automizaciju booking procesa sa sinkronizacijom dostupnosti, cijena i rezervacija.

Naše besprijekorno riješenje pruža vam pouzdanost i smanjuje mogućnost overbooking-a jer se informacije u MyRent kalendaru šalju svim povezanim kanalima i mijenjaju se u stvarnom vremenu.

Glavne značajke

SINKRONIZACIJA KALENDARA

TRENUTNO SE SINKRONIZIRAJTE SA SVIM VODEĆIM BOOKING KANALIMA

SINKRONIZACIJA CIJENA

DEFINIRAJTE SVE CIJENE NA JEDNOM MJESTU

ZAPRIMITE REZERVACIJE

Ugodno spavajte, mi ćemo se pobrinuti za vaše rezervacije.

KAKO FUNKCIONIRA VEZA

Vaši računi i jedinice oglašene na booking portalima s MyRent dvosmjernom vezom povezuju se s MyRents središnjim sustavom rezervacija. Nakon uspostave takve veze, MyRent postaje vaš glavni izvor informacija i rezervacija, umrežen sa svim portalima .

Svaki pojedini datum i rezervacija iz svih vaših povezanih booking portala postaju dostupni u MyRentu, s lakoćom upravljajte svojim kalendarom. Dodajte rezervacije, zatvarajte datume, mijenjajte postavke dostupnosti za svega nekoliko sekundi.

Postavite svoje cijene u MyRent i koristite modifikatore koji ih šalju na kanale za rezervaciju, prilagođene proviziji ili pretplati svakog booking portala. Unesite jednu cijenu i šaljite koliko god želite.

Svaka rezervacija primljena putem povezanog booking portala sinkronizira se s MyRentom u stvarnom vremenu, brže nego što možete treptati. Brza sinkronizacija štiti vas od overbukinga vaše smještajne jedinice.

Uz Rentals United kao našeg partnera. Za naše korisnike koji zahtijevaju sinkronizaciju slika i opisa, rado ćemo ponuditi tu značajku. Iako to dolazi po trošku, u usporedbi sa standardnom dvosmjernom vezom, ova značajka štedi vaše vrijeme. Jedan checkbox, opis, sinkronizira se sa svim rezervacijskim kanalima po vašem izboru.

cm-animated-svg

BEZ TROŠKOVA, OBVEZE I RIZIKA

ISPROBAJTE MYRENT POTPUNO BESPLATNO NA 45 DANA!

PRODAJNI KANALI

PONOSNI SMO ŠTO RADIMO SA

MyRent rezervacije, zatvoreni kalendari, tečajevi valuta i još mnogo toga dijeli se sa svim ovim portalima i još mnogim drugim!

myrent channel manager booking
myrent channel manager airbnb
myrent channel manager home away
myrent-channel-manager-trip-advisor
myrent channel manager 9flats
myrent channel manager atraveo
myrent channel manager only apartments
myrent channel manager expedia
POTREBAN VAM JE PRODAJNI KANAL KOJI SE NE NALAZI NA LISTI?

POVEZAT ĆEMO VAS SA BILO KOJIM KANALOM PO VAŠEM IZBORU!

JAVITE NAM SE!