Upravljaj Smještajem i Rezervacijama

Blogs

myrent-home-away-header-en
Uncategorized

HomeAway certified connection

Connect your units with HomeAway!

Please do not hesitate to contact us to link your HomeAway account. MyRent allows you to connect to a two-way certified connection with HomeAway. Open up your accommodation units to new markets.

Vacation Rental connection is completely free of charge for MyRent users.

Contact our experienced customer support team that will guide you through the implementation and join the HomeAway family. By joining the MyRent accommodation units with a certified connection, you also connect with portals:
Abritel, Fewo-direkt, Homelidays, VRBO, Vacation Rentals .

In accordance with the rules of HomeAway, you must have at least 5 accommodation units ready to connect.

newsletter-airbnb-header
Newsletter

AirBnB certificirana veza

Spojite vaše apartmane s AirBnB-em!

Spojite brzo i jednostavno sve vaše apartmane s AirBnB-em i drugim booking portalima. MyRent će vam u tome pomoći svojim certificiranim vezama.

S AirBnB-em razmjenjujemo zauzetost kalendara (availability), cijene (prices) i minimalni boravak (minimum stay), a od AirBnB-a trenutno dobivamo vaše rezervacije koje dalje sinkroniziramo sa ostalim portalima.

Naša veza je potpuno besplatna prvih 45 dana, bez ikakvih obveza. Pridružite se svojim gostima i uživajte u ljetu!

Newsletter

Rezervacije bez provizije

Znate li da web stranica donosi stalne goste i to bez provizije!

Web stranica je nužna svim agencijama kako bi povećale svoj promet i profit. Prve profitabilne rezervacije dolaze tokom prosinca, i to su oni najbolji gosti koji ne pitaju za cijenu, traže kvalitetnu uslugu i ne otkazuju rezervacije. U pravilu, to su gosti koji traže smještaj putem lokalnih agencija, jer znaju da će kod Vas proći i do 20% bolje!

Stranice se rade sada tokom rujna i listopada, kako bi bile aktivne tokom studenog i zato ne dopustite svojoj konkurenciji da vam uzme ove najbolje goste.

MyRent radi profesionalne strance za turističke agencije te i Vama može pomoći da dobijete modernu, kvalitetnu i responzivnu stranicu (prikaz na svim uređajima) s kompletnim CMS sustavom (izmjena slika opisa i svih drugih detalja), s online naplatom (kreditne kartice).

Uz to, dobit ćete i vodeće rješenje za Vaše poslovanje s uključenim Channel Managerom, kompletnim financijskim poslovanjem, fiskalnom blagajnom, gotovinskom blagajnom i još puno, puno toga.