Upravljaj Smještajem i Rezervacijama

SUSTAV ZA RUKOVOĐENJE PRODAJNIM KANALIMA I SMJEŠTAJNIM OBJEKTIMA

ZA APARTMANE, AGENCIJE, KAMPOVE I HOTELE

Jedan sustav, koji vlada svima. Jednostavan i učinkovit, neizmjerno poboljšava vaš tijek rada i dovodi vaše poslovanje na profesionalnu razinu. Jedno mjesto za praćenje svih vaših objekata, popisa, rezervacija, upita i faktura. Poboljšajte komunikaciju s gostima i ostalim uslugama koje koristite, naši e-mail predlošci daju vam brzinu i preciznost za rješavanje bilo koje situacije.

about_header_img

RADIMO SA

AGENCIJAMA

HOTELIMA

KAMPOVIMA

PRIVATNIM IZNAJMLJIVAČIMA

O NAMA

about_img

TKO?

Mi smo channel i property managment sustav koji je nastao kao potreba za boljim i lakšim iznajmljivanjem smještajnih jedinica. Razvijen na temelju radnog iskustva u turističkom sektoru i prilagođen vlasnicima apartmana, soba i manjih hotela.

ZAŠTO?

Cilj sustava je pojednostaviti i automatizirati čitav proces iznajmljivanja, od sinkronizacije kalendara do razgovora s gostima. Nudimo vam jedinstvenu platformu za vaše poslovanje i pružamo sve točne i neophodne informacije u stvarnom vremenu.

SELF – IN

CHANNEL MANAGER

Izravno povezivanje s više od 100 booking portala, automatsko sinkroniziranje cijena, dostupnosti i valutnih tečajeva samo su dio sposobnosti našeg sustava.

Ostavite brige i stres iza vas, myRent čitav posao obavlja za vas i omogućuje vam da više vremena posvetite sebi i svojim gostima.

cm_animated
pms-animated

PROPERTY MANAGEMENT

Brzo i jednostavno povezivanje sa sustavima kao što su e-Visitor, različiti financijski, fiskalni i fakturni sustavi te ERP, CRM s kojima će Vam papirologija biti stvar prošlosti. Pratite svoje podatke u stvarnom vremenu i eliminirajte dupli unos podataka, s lakoćom prilagodite svoj račun svojim potrebama.

Rentals_United_logo_negative

Rentals United je sustav nove generacije usko specijaliziran za distribuciju. Pomoću channel managera možete uštedjeti do 20 sati tjedno, ukloniti ručno ažuriranje i izbjegavati overbooking. Raznolikost distribucije oglašavanjem na 60 globalnih portala, uključujući vodeće booking portale za odmor, sustave za hotelske rezervacije, tražilice i platforme za veleprodaju u turizmu. Vaši apartmani bit će vidljivi više od 250 milijuna putnika širom svijeta! Rentals United je preferirani partner sljedećih portala: Booking.com , HomeAway , Agoda. Više rezervacija, manje posla!

NEDAVNI DOGAĐAJI

NOVOSTI

PRIDRUŽITE NAM SE

UVIJEK SMO OTVORENI

ZA PRIJEDLOGE

I NOVA PARTNERSTVA

puzzles_img

PRODAJNI KANALI

PONOSNI SMO ŠTO RADIMO SA

MyRent rezervacije, zatvoreni kalendari, tečajevi valuta i još mnogo toga dijeli se sa svim ovim portalima i još mnogim drugim!

booking-thumbnail
airbnb-thumbnail
home_away_thumbnail
trip_adv_thumbnail
only-ap_thumbnail
expedia-thumbnail
hotel.de
traum-ferien-wohnungen
ostrovok
BEZ TROŠKOVA, OBVEZE I RIZIKA

ISPROBAJTE MYRENT POTPUNO BESPLATNO NA 45 DANA!

JAVITE NAM SE!